Beemelő kengyel zuhanyzóba
Az emelőszerkezetet nem csak autóba lehet használni hanem pl. a lakásban zuhanyzó vagy kádbemelőként is.

Ehhez szükség van egy külön a falra felszerelhető tartókonzolra amelyre ugyanúgy felhelyezhető az emelő kengyel mint az autóba. Vizes helyiségekben érintésvédelmi szempontok figyelembevételével egy hordozható vizhatlan tartódobozban elhelyezkedő 12 voltos akkumulátorral müködtethető az emelő.

A tartódozban helyezkedik el egy 12 voltos zselés akkumulátor mely többszöri emelést és leeresztést tesz lehetővé, a vezérlő elektrónika az akku lemerülését jelző led és egy vészleállító gomb amely egyben egy teljes áramtalanító is. A tartódobozhoz kell csatlakoztatni a távirányító és az emelő motor kábeleit. Az akkumulátor töltését egy speciális töltökészülék biztósítja amelyet szintén a tartódoboz megfelelő csatlakozójához kell illeszteni.

Galéria


Videók


Rólunk mondták

"Én 2003-ban alakíttam át a kocsimat kormányalatti kézi fék-gáz vezérlésűre, nagyon izlésesen és jól lett megoldva. Olyan mintha gyárilag lenne beszerelve, sehol nem sérült a boritás, nem lógnak szabadon huzalok, kábelek! Jól használható, nincs vele gond, nem hibásodik, mint a bovdenes megoldás, ami az előző kocsimban volt, és néha elszakadt, ami útközben eléggé kellemetlen volt! Én nagyon elégedett vagyok Sulyok úr munkájával és mindenkinek csak ajánlani tudom, mi több a következő kocsimat is..."

Kanyó János

Térkép

9029, Győr, Csalogány utca 76.

Copyright © 2012 sulyokmuhely.hu Minden jog fenntartva!

Websas Free Guestbook