Vélemények
Megérte Győrbe utazni! :) Az orvosi szakvélemény másnapján - persze előre egyeztetett időpontban - elvittük a műhelybe Suzuki Ignisemet. Egy munkanap alatt precízen, esztétikusan és jól működően elkészült a fék-gáz kézi vezérlésre való átalakítása. Egy nap alatt elintéztem a papírügyeket az illetékeseknél - ez csak részben volt előre egyeztetett. Egy estét próbálgattam az autó kezelését forgalommentes helyen. Másnap kipróbáltam rövid útra, majd hosszabbra... szuperül kezelhető! Köszönöm a munkájukon túl kedvességüket is! Újra vezetek!!! :)

MadarásznéMár az ötödik autót csináltattam az önök műhelyébe és minden egyes alkalommal nagyon megvoltam elégedve a konstrukcióval és a precizitással.

Marosvölgyi GáborKöszönöm a gyors, igényes, profi munkát! Minden úgy néz ki, mintha gyári lenne. Előző autómat máshol csináltattam, amit nem szeretnék minősíteni. Mindenkinek ajánlom!!!! hiszen gyönyörű, minőségi munkát végeznek a Mesterek! Mégegyszer nagyon köszönöm!

MelindaKöszönöm a mai gázpedál átalakítást (annak megismétlését), remekül működik a szerkezet. Mindenkinek ajánlom a műhelyt!

Horváth Iván16 éve építette be VW Polomba Sulyok Úr a kézi vezérlést (fék+gáz) ami a mai napig hibátlanul működik. Köszönöm!

László40 éves kerekesszékes férfi vagyok. Már a második autómat gyűröm, amit a Sulyok cégnél a két nagyon kedves és szolgálatkész úriember végzett el az átalakítással kapcsolatban mindkét Vectrámon. 2007 szeptemberben és 2009 szeptemberben. Mindkét beszerelés kifogástalan állapotban és precízitással működött és működik. Utólag is köszönöm a lehetőséget és a munkájukat, mindenképpen ajánlom mindenkinek, mert bármilyen távolságból megéri a fáradtságot itt átalakítattni az autót.

Borbély JózsefLakihegyi László gépjármű oktató vagyok. A Sulyok műhelyben oktatói pedálsort szereltek az Audi gépkocsimba. Nagyon pontosan precízen készítették el a mesterek a pedálokat kifogástalanul működnek. A műszaki vizsgabiztos is csodálkozott milyen pontosan működnek a pedálok. Ajánlani fogom Önöket minden kollégámnak.

Lakihegyi LászlóMinden szempontból meg vagyok elégedve a beszereléssel és a kiszolgálással. Megérte még ilyen messziről is Győrbe utazni. A két úr rendkívül kedves és profi, a kiskutyájuk pedig borzasztó aranyos.

P ViktorÉn 2010 szeptemberben vettem egy automata Citroen c3 -ast. Gázpedál áthelyezést kellett rat végezni, mert a jobb lábam sérült. Már régóta nézegettem a Sulyok Műhely honlapját, nagyon jókat és kedvezőket olvastam róluk. Az autóm megléte után felvettem velük a kapcsolatot, és csak megerősíteni tudom az előttem szólókat! :) Kedvesek, segítőkészek! Csak ajánlani tudom őket! További sikeres munkát kívánok nekik! Ha bárkinek kérdése van, én is szívesen segítek ha tudok.

Molnár JózsefFiam kullancscsípés után lett beteg, sajnos a lába gyenge, csak kézzel vezethet. Körbenéztünk a neten és a Sulyokműhely tűnt a legjobbnak, és nem bántuk meg, hogy oda mentünk! Egy Suzukit alakítottak át, egy karon van a kuplung, a gáz és a fék is, nagyon elegánsan van kialakítva, jól működik és a kis helyen is elfér. Fiam rettentő boldog, hogy ő is vezethet! Köszönöm a munkát és a kedvességüket, mert egy ilyen helyzetben az is sokat számít!

Bornyi GabriellaAz idén Január végén velem is megtörtént, ami a 'nagykönyvben' megvan írva. Elvesztettem egyik lábamat üzemi balaset miatt. Térdfölötti amputáció, jobb. Na gondoltam vége. Most mitkezdek itthon 47-évesen, mikor azvolt a mindenem, hogy állandóan kocsiba ültem. Balesetem után két hónappal gondoltam nemadom fel, és nekiültem az internetnek. Valami megoldást kerestem, ugyanis nem egyszerű az én esetem. Spanyol rendszámos az autóm, mivel ott vagyok többet mint itthon, de (1. hogyan mennyek ki a kocsival? (2. Ha észrevehető az átalakítás eszméletlen utánjárásba kerül odakinn az engedélyezése, (3. plusz lekell vizskáznom rutinból náluk. Ekkor jött a Sujokműhely ötlete !! Áttehető gázpedál! Automata XC-90-es Volvóm van. Egy pár emailváltás után irány a Sulyok műhely. Hát olyan áttehetős a gázpedál, hogy csak aztud rőla akinek elmondom! Semmi nem látszik! Egy mozdulat, és bárki használhatja a családból. Ja, és ha kiveszem valami gyanúsabb környéken, hát a tolvaj igen meglepődne mikor indulna vele. /dupla haszon/ Nagyon ajánlom mindenkine ezt a műhelyt, mert precíz, pontos munkát végeztek. Az árban nagyon korrektek, emberségből pedig előttem jelesre vizsgáztak!! Kívánok nekkik boldogságban eltöltött jó egészséget, és örömteli rengeteg munkát! Mégegyszer köszönöm!

Németh Zoltán2009 augusztusában sikerült összehoznunk egy időpontot, hogy Budapestről Győrbe el tudjunk menni családommal egy manuális váltós Citroen Berlingo átalakítása miatt. Három funkciós megoldásra van szükségem (gáz, fék, kuplung), mert a pedálokat nem tudom használni. 15 éve ilyennel vezetek és bevált. Már az előzőleg megtekintett fotókon is látszott, hogy jól kidolgozott, esztétikus, precíz munkát kapunk a Sulyok műhelytől. Nem volt probléma az egyedi igényekkel sem. Olyan szerkezetet kaptunk, hogy az autógyárban megirigyelhetnék. A fogantyún kívül nem is látszik más. Minden bekerült a burkolatok alá. Rajtam kívül más is kényelmesen vezetheti az autót. A szerkezet bevált. Akinek szüksége van ilyen, vagy hasonló szerkezetre keresse meg Sulyokékat! ui.: a hasznost összekötöttük a kellemessel és pár napot ott is maradtunk Győrben, amit két kicsi gyerekem és férjem is élvezett. Megnéztük a fürdőt, az állatkertet, a várost.

Hemrichné Dr. Bagyinka ÉvaEgy hete készült el a csoda, Apukám átalakított Aveo-ja. Szívműtéten esett át, aztán combnyaktörést szenvedett, nem tud úgy vezetni ahogy az elmúlt 30 évben tette, meg kell tanulnia másképpen. Megpróbáltam segíteni neki ebben és minden szál a Sulyokműhelyhez vezetett. A mesterek által elvégzett munka tökéletes, nem is erről szeretnék írni. Hanem a türelemről, a megértésről, a segítőkészségről és az önzetlenségről amit Önöktől kaptunk. Köszönjük a sok jó tanácsot, a rengeteg segítséget ami néha még a szabdidejüket sem kímélte. Ilyen emberséggel kellene végeznünk mindannyiunknak a munkánkat. Kívánom hogy erőben, egészségben tegyék a dolgukat még nagyon sokáig és sok örömben és sikerben legyen részük. Köszönjük a segítségüket, tisztelet az emberségüknek.

Berki JuditÜdvözlet, 2009. Május végén VW Bora automataváltós autómat, megismételt gázpedállal szerelték fel a Sulyok műhelyben. Ma voltam a KPM vizsgán, a vizsgabiztos nem ismerte a műhelyt, szó szerint idézem, 2 perc után, miután megmutattam a bajonettzáras, könnyen áthelyezhető gázpedálom a következőt mondta: 'precíz munka'- mehetünk a papírokat intézni. Önmagáért beszél. Kitűnő munkát végeztek, gyorsan, nagyon kényelmes, esztétikus. Az előttem szóllokhoz csak csatlakozni tudok, mindenkinek csak ajánlani tudom! Ha valakinek kérdése lenne bátran keressen!

Czene GáborÉn 2003-ban alakíttam át a kocsimat kormányalatti kézi fék-gáz vezérlésűre, nagyon izlésesen és jól lett megoldva. Olyan mintha gyárilag lenne beszerelve, sehol nem sérült a boritás, nem lógnak szabadon huzalok, kábelek! Jól használható, nincs vele gond, nem hibásodik, mint a bovdenes megoldás, ami az előző kocsimban volt, és néha elszakadt, ami útközben eléggé kellemetlen volt! Én nagyon elégedett vagyok Sulyok úr munkájával és mindenkinek csak ajánlani tudom, mi több a következő kocsimat is nála fogom megcsináltatni!

Kanyó JánosFél éve sikerült beszereltetnem Győrben a Sulyok-féle kézi vezérlést, meg vagyok vele elégedve jól működik a szerkezet !Gyors, precíz munkát végeztek ! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Klacz István2009 januárjában alakíttattam át a Sulyok műhelyben a Ford fócus c-maxomat ülés mellett elhelyezkedő kézi vezérlésü karos fék gáz rendszerüre! Nagyon megvagyok elégedve a két autószerelő mester munkályukkal ami kitűnő és könnyen kezelhető és nagyon izléses megoldás! Bátran tudom ajánlani mindenkinek! Ha valakinek kérdése lenne bátran hívjon fel!

Reiprich NorbertMindenkinek batran ajalom a sulyok muhely altal beszerelt ules melli gaz es fek berendezest. Egy eve hasznalom es nagyon konyen mukodik es nagyon kenyelmes semmi problemam nem volt vele. Koszonettel bucsa remus romania

Buksa RemusMásodik autómat alakítják át és nagyon meg vagyok elégedve! Szakértelem és precizitás, pontos határidő és korrekt munkadíj jellemzi a munkájukat. Bátran ajánlom a műhelyt mindenkinek. Ahol csak tudom öregbitem hírnevüket.

BálintÜdv! Lassaan két éve hogy beszereltek az autómba egy váltó mellett elhelyezett gáz-fék kart, azóta kitünően működik, kényelmes és esztétikailag is teljesen rendbe van. Beszerelés is hamar meg volt, mindenkinek csak ajánlani tudom, én (bp-i) vagyok és innen is érdemes elvinni a sulyok mühelybe az autót MEGÉRI utolagos köszönet a mühelynek!

Jermi Krisztián1992 óta vagyok mozgásséült, több fajta átalakításal vezettem már autót. Az a technológia amit a Sulyok műhely alkalmaz mind közül a legjobb, hiszen kényelmes, biztonságos, esztétikus, könnyen kezelhető. Mindenkinek ezt ajánlom!

Prohászka CsabaA Sulyok műhelyre az interneten találtunk, ahol édesapámnak alakíttattunk át egy citroen c3-ast. A munka gyorsan elkészült, és nagyon elégedettek vagyunk vele. Kényelmes a vezetés, szép a kivitelezés, és a gáz-fék kar nem zavaró a hagyományos vezetésben sem. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Biener JuditKb. fél éve alakitattam át a kocsimat a Sulyok műhelyben. Nagyon meg vagyok elégedve,s nemcsak a munka elvégzésével, hanem az önzetlen segitségükkel és szeretettükkel. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy bátran keressék fel a Sulyokműhelyt. További sok sikert, egészséget és sok munkát kivánok!

Kollár LajosKörübelül 1 hónapja alakíttattam át a Sulyok Műhelyben a kocsimat (grande punto) azota kb 3000 km-ert tettem a kocsiba egyébként ülés mellé szerelt fék-gáz megoldással. Azóta is tökéletesen működik a szerkezet én nagyon megvagyok elégedve vele sztem ennél jobb megoldást találni sem lehetne, nagyon kényelmes és esztétikailag is a legprofibb. Több ember is azota megdicsérte már, kb 2 hete voltam a kpm-nél beütettni a forgalmijába a változtatást és a vizsgáztató is csak csodálta hogy nem látott ilyen profin elkészitett szerkezetet. Úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom.

Péntek Norbert2008 márciusában szereltek a Sulyok mühelyben ülés melletti gáz-féket az alhambrámba. Elötte is hasonlo megoldással vezettem, de a Sulyok-féle átalakítás maga a tökély. Miondenkinek határozottan ajánlom aki átalakíttat. Rendkívül nagy szakértelemmel és precizitással dolgoznak, maximálisan a felhasználó igényeinek figyelembevételéve. A kivitelezés, anyagmegminkálás és esztétika terén egyedülálló a munkájuk. Bárkinek szívesen beszámolok a tapasztalataimról, hívjanak nyugodtan.

Uttó Gábor2008. márciusában alakíttattam át a Sulyok műhelyben az autómat ülés melletti fék-gáz rendszerre. Az általam használt korábbi bowdenes megoldáshoz képest hatalmas a különbség mind használatában, mind minőségében. Könnyű kezelni, bowden szakadás kizárva, biztonságos és nagyon szép a kivitelezése. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Én 600 km-t utaztam érte, de megérte.

Sutyinszki Gábor2006 karácsonya óta használom a Sulyok műhelyben szerelt kormányoszlopos fék-gáz kart, egyszerűen tökéletesen működik és ráadásul még elegáns is. Előzőleg Budapesten felkerestem néhány sorstársat, akik szintén már Sulyok-féle berendezést használtak, valamennyien elégedettek voltak, és a maguk által választott megoldásra esküdtek. Nyilván egyformán jók, nekem a kormányoszlopos tetszett jobban, egyéni ízlés dolga. Szerintem még akár Nyíregyházáról is megéri Győrbe menni, de Budapestről mindenképpen.

Bodnár Miklós1975-óta vezetek átalakított (kézigáz-fék) autókat. Rendszeres problémám volt, hogy a gáz-bowden szakadt. A féket nagy erővel kellett nyomni még a rásegítő mellett is. Véletlenül találtam a Sulyok műhelyre a neten. Átalakították az autómat (Renault kangoo) ülés mellé szerelt fék-gáz. A kapott eredmény az valami fantasztikus, könnyű gázadás és rendkívül könnyű fék. A szerelés csak egy nap volt. Kinézetre mind ha kettő sebváltó lenne. Minden hasonló sorstársamnak csak ajánlani tudom.

Zsiliák MarcellRólunk mondták

"40 éves kerekesszékes férfi vagyok. Már a második autómat gyűröm, amit a Sulyok cégnél a két nagyon kedves és szolgálatkész úriember végzett el az átalakítással kapcsolatban mindkét Vectrámon. 2007 szeptemberben és 2009 szeptemberben. Mindkét beszerelés kifogástalan állapotban és precízitással működött és működik. Utólag is köszönöm a lehetőséget és a munkájukat, mindenképpen ajánlom mindenkinek, mert bármilyen távolságból megéri a fáradtságot itt átalakítattni az autót."

Borbély József

Térkép

9029, Győr, Csalogány utca 76.

Copyright © 2012 sulyokmuhely.hu Minden jog fenntartva!

Websas Free Guestbook