Fék gáz átalakítás
Az ülés melletti segédberendezés karját előre nyomva fékezünk hátra húzva pedig gázt adunk.

Ennél a megoldásnál olyan áttételi viszonyokat tudunk kialakítani , hogy a fék és a gáz kézi működtetéséhez minimális erő szükséges amely biztosítsa a kézi vezérlés kényelmes és biztonságos működtetését.

Az ülés melletti fék és gáz segédberendezés beszerelése közben az átalakítandó autón szinte semmilyen változtatás nem történik. A segédberendezés kiszerelése után semmi nyoma nem marad az átalakításnak a gépjárműben.

A segédberendezést működtető kar kárpitozott és a bőrözött fogantyúval van ellátva. A kormányra szerelt forgatógomb kárpitozott .

Az átalakítás után a jármű hagyományosan is vezethető marad.

Galéria


Videók
Fék gáz kézivezérlés automata váltós autónál.
Az ülés meletti fék gáz kézivezérlés a hagyományos kézi váltós autóba is beszerelhető ahol a tengelykapcsolót ball lábbal a féket és a gázt vezetülés melletti karral lehet müködtetni.

Rólunk mondták

"Megérte Győrbe utazni! :) Az orvosi szakvélemény másnapján - persze előre egyeztetett időpontban - elvittük a műhelybe Suzuki Ignisemet. Egy munkanap alatt precízen, esztétikusan és jól működően elkészült a fék-gáz kézi vezérlésre való átalakítása. Egy nap alatt elintéztem a papírügyeket az illetékeseknél - ez csak részben volt előre egyeztetett. Egy estét próbálgattam az autó kezelését forgalommentes helyen. Másnap kipróbáltam rövid útra, majd hosszabbra... szuperül kezelhető! Köszönöm a..."

Madarászné

Térkép

9029, Győr, Csalogány utca 76.

Copyright © 2012 sulyokmuhely.hu Minden jog fenntartva!

Websas Free Guestbook