Fék gáz átalakítás
Az ülés melletti segédberendezés karját előre nyomva fékezünk hátra húzva pedig gázt adunk.

Ennél a megoldásnál olyan áttételi viszonyokat tudunk kialakítani , hogy a fék és a gáz kézi működtetéséhez minimális erő szükséges amely biztosítsa a kézi vezérlés kényelmes és biztonságos működtetését.

Az ülés melletti fék és gáz segédberendezés beszerelése közben az átalakítandó autón szinte semmilyen változtatás nem történik. A segédberendezés kiszerelése után semmi nyoma nem marad az átalakításnak a gépjárműben.

A segédberendezést működtető kar kárpitozott és a jármű típusához illeszkedő fogantyúval van ellátva. A kormányra szerelt forgatógomb is teljesen kárpitozott és szintén illeszkedik a jármű típusához.

A vezető ülés melletti elhelyezésnél megoldható a karba építhető irányjelző vagy a kürt esetleg más elektromos berendezés kapcsolója.

Igény és az autó felépítése figyelembe vételével a vezető ülés melletti elhelyezésnél lábbal használat esetén a segédberendezés karja teljesen hátra dönthető amely így nem akadályozza a hagyományos vezetést.

Galéria


Videók
Fék gáz kézivezérlés automata váltós autónál.
Az ülés meletti fék gáz kézivezérlés a hagyományos kézi váltós autóba is beszerelhető ahol a tengelykapcsolót ball lábbal a féket és a gázt vezetülés melletti karral lehet müködtetni.

Rólunk mondták

"Lakihegyi László gépjármű oktató vagyok. A Sulyok műhelyben oktatói pedálsort szereltek az Audi gépkocsimba. Nagyon pontosan precízen készítették el a mesterek a pedálokat kifogástalanul működnek. A műszaki vizsgabiztos is csodálkozott milyen pontosan működnek a pedálok. Ajánlani fogom Önöket minden kollégámnak."

Lakihegyi László

Térkép

9029, Győr, Csalogány utca 76.

Copyright © 2012 sulyokmuhely.hu Minden jog fenntartva!

Websas Free Guestbook