Fék gáz átalakítás
Az ülés melletti segédberendezés karját előre nyomva fékezünk hátra húzva pedig gázt adunk.

Ennél a megoldásnál olyan áttételi viszonyokat tudunk kialakítani , hogy a fék és a gáz kézi működtetéséhez minimális erő szükséges amely biztosítsa a kézi vezérlés kényelmes és biztonságos működtetését.

Az ülés melletti fék és gáz segédberendezés beszerelése közben az átalakítandó autón szinte semmilyen változtatás nem történik. A segédberendezés kiszerelése után semmi nyoma nem marad az átalakításnak a gépjárműben.

A segédberendezést működtető kar kárpitozott és a bőrözött fogantyúval van ellátva. A kormányra szerelt forgatógomb kárpitozott .

Az átalakítás után a jármű hagyományosan is vezethető marad.

Galéria


Videók
Fék gáz kézivezérlés automata váltós autónál.
Az ülés meletti fék gáz kézivezérlés a hagyományos kézi váltós autóba is beszerelhető ahol a tengelykapcsolót ball lábbal a féket és a gázt vezetülés melletti karral lehet müködtetni.

Rólunk mondták

"2006 karácsonya óta használom a Sulyok műhelyben szerelt kormányoszlopos fék-gáz kart, egyszerűen tökéletesen működik és ráadásul még elegáns is. Előzőleg Budapesten felkerestem néhány sorstársat, akik szintén már Sulyok-féle berendezést használtak, valamennyien elégedettek voltak, és a maguk által választott megoldásra esküdtek. Nyilván egyformán jók, nekem a kormányoszlopos tetszett jobban, egyéni ízlés dolga. Szerintem még akár Nyíregyházáról is megéri Győrbe menni, de Budapestről..."

Bodnár Miklós

Térkép

9029, Győr, Csalogány utca 76.

Copyright © 2012 sulyokmuhely.hu Minden jog fenntartva!

Websas Free Guestbook