Gázpedál átalakítás
Automata váltós autónál megoldható a bal oldalon megismételt gázpedál, amely hagyományos vezetés esetén a biztonság érdekében egy mozdulattal kivehető.

Megoldható az átalakítandó autó felépítésének a figyelembe vételével, hogy a jobb oldali gázpedál egy mozdulattal áthelyezhető a fékpedál bal oldalára. Hagyományos vezetés esetén egy mozdulattal visszahelyezhető az eredeti helyére a gázpedál.

Többször merült fel igény az eredeti gáz vagy fékpedál kivételére a műlábak kényelmes elhelyezése végett. Hagyományos vezetéskor a pedálok könnyen visszahelyezhetők.

Galéria


Videók


Rólunk mondták

"40 éves kerekesszékes férfi vagyok. Már a második autómat gyűröm, amit a Sulyok cégnél a két nagyon kedves és szolgálatkész úriember végzett el az átalakítással kapcsolatban mindkét Vectrámon. 2007 szeptemberben és 2009 szeptemberben. Mindkét beszerelés kifogástalan állapotban és precízitással működött és működik. Utólag is köszönöm a lehetőséget és a munkájukat, mindenképpen ajánlom mindenkinek, mert bármilyen távolságból megéri a fáradtságot itt átalakítattni az autót."

Borbély József

Térkép

9029, Győr, Csalogány utca 76.

Copyright © 2012 sulyokmuhely.hu Minden jog fenntartva!

Websas Free Guestbook