Hasznos linkek
Segítség az Országos Rehabilitációs és Szakértői Orvosi Bizotság eléréséhez.

1.Országos Rehabilitációs és Szociális Hivatal oldalon kiválasztani az aktuális megyét

2. A lapon görgetve kattintson a megyétől függően a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály vagy a Rehabilitációs ellátási és szakértői osztály elérhetőségére.

3.Megyétől függően a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály oldal megnyitása után keresse meg a Rehabilitációs szakértői osztály elérhetőség

Nemzeti Közlekedési Hatóság Regionális Igazgatósága

ATI-Császárné Kft.
Cím: 6721 Szeged, Moszkvai krt. 11
Tel.: +36 20 478 27 99 vagy +36 62 422 240
E-mail: aticsaszarne@invitel.hu
Web: www.aticsaszarne.hu
Egy automataváltós, átalakított (kézi gáz, kézi üzemi fék berendezéssel ellátott) Toyota Yaris személygépkocsival a mozgásukban korlátozott ügyfeleink képzését vállaljuk. Alsó végtagok sérülése, részleges, vagy teljes hiánya esetén is (orvosi alkalmassági vélemény birtokában) szerezhet vezetői engedélyt.

Rólunk mondták

"1975-óta vezetek átalakított (kézigáz-fék) autókat. Rendszeres problémám volt, hogy a gáz-bowden szakadt. A féket nagy erővel kellett nyomni még a rásegítő mellett is. Véletlenül találtam a Sulyok műhelyre a neten. Átalakították az autómat (Renault kangoo) ülés mellé szerelt fék-gáz. A kapott eredmény az valami fantasztikus, könnyű gázadás és rendkívül könnyű fék. A szerelés csak egy nap volt. Kinézetre mind ha kettő sebváltó lenne. Minden hasonló sorstársamnak csak ajánlani tudom."

Zsiliák Marcell

Térkép

9029, Győr, Csalogány utca 76.

Copyright © 2012 sulyokmuhely.hu Minden jog fenntartva!

Websas Free Guestbook