Kuplung átalakítás
A tengelykapcsolót egy jobb kézzel müködő karral lehet használni amely a kormányoszlop alatt helyezkedik el. Az elkészítésnél és a beszerelésnél mindig azt vesszük figyelembe, hogy a kézivezérlést minél kényelmesebben és biztonságosan lehessen használni.

A kézi vezérlés karja alaphelyzetben felfelé áll. A tengelykapcsoló kiemelésénél a kart elfordítjuk vízszintes helyzetbe ahol rögzítődik. Sebesség váltás után a kart visszafordítjuk alaphelyzetbe. A tengelykapcsoló kiemelése minimális erőkifejtést igényel. Az erőviszonyokat mindig az autó és a segédberendezést használó igényeihez alakítjuk. Hagyományos vezetésnél a kézi vezérlés karja mozdulatlan marad.

Galéria


Videók

Rólunk mondták

"Üdvözlet, 2009. Május végén VW Bora automataváltós autómat, megismételt gázpedállal szerelték fel a Sulyok műhelyben. Ma voltam a KPM vizsgán, a vizsgabiztos nem ismerte a műhelyt, szó szerint idézem, 2 perc után, miután megmutattam a bajonettzáras, könnyen áthelyezhető gázpedálom a következőt mondta: 'precíz munka'- mehetünk a papírokat intézni. Önmagáért beszél. Kitűnő munkát végeztek, gyorsan, nagyon kényelmes, esztétikus. Az előttem szóllokhoz csak csatlakozni tudok, mindenkinek csak..."

Czene Gábor

Térkép

9029, Győr, Csalogány utca 76.

Copyright © 2012 sulyokmuhely.hu Minden jog fenntartva!

Websas Free Guestbook